Υπερβολική εφίδρωση (Υπεριδρωσία)

Εάν ιδρώνετε υπερβολικά και αυτό σας ταλαιπωρεί, τότε ο ιδρώτας δεν έχει θέση στη ζωή σας. Με τη βοήθεια της κλινικής Derma-Act, μπορείτε να νιώσετε ξανά άνετα και να εξαλείψετε οριστικά την εφίδρωση από τις μασχάλες, το πρόσωπο, τις παλάμες ή τα πέλματα.

Εξαιρετικό αποτέλεσμα

Χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες

Άμεσο αποτέλεσμα

Άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα

Απόλυτα ασφαλής

Μη επεμβατική

Η υπερβολική εφίδρωση επηρεάζει αρνητικά τη ζωή των ανθρώπων

Η υπεριδρωσία (υπερβολική εφίδρωση) δεν αποτελεί απειλή για την υγεία, αλλά έχει σοβαρές συνέπειες στον τρόπο ζωής, τις κοινωνικές επαφές και την ψυχική ισορροπία του ατόμου.

Αυτοεκτίμηση: Η εμφάνιση ορατών λεκέδων στα ρούχα και η άσχημη οσμή, που συχνά τη συνοδεύει, οδηγεί σε χαμηλή αυτοεκτίμηση. Σε περιπτώσεις έντονης υπεριδρωσίας μπορεί να εμφανιστούν ακόμη και συμπτώματα κατάθλιψης.

Κοινωνικές επαφές: Η εφίδρωση συνήθως γίνεται αντιληπτή από τους άλλους ως ένδειξη άγχους, φόβου ή ανησυχίας.

Μειωμένο ενδιαφέρον για σωματική δραστηριότητα και καλή φυσική κατάσταση: Οποιαδήποτε σωματική άσκηση οδηγεί σε έξαρση της υπερβολικής εφίδρωσης.

Δυσκολίες στην καθημερινή ζωή: Τα άτομα με υπεριδρωσία συχνά αναγκάζονται να κάνουν μπάνιο ή να αλλάζουν ρούχα πολλές φορές μέσα στην ημέρα.

Διατροφή: Τα άτομα που πάσχουν από υπεριδρωσία καλό είναι να καταναλώνουν μικρότερη ποσότητα καφεΐνης, αλκοόλ και πικάντικων τροφών, καθώς συμβάλλουν στην επίταση της εφίδρωσης.

Ερωτικές σχέσεις: Ο ιδρώτας και η μυρωδιά επηρεάζουν αρνητικά τις ερωτικές σχέσεις και συχνά οδηγούν σε εσωστρέφεια.

Θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη (Botox)

Η θεραπεία της υπεριδρωσίας με βοτουλινική ή αλλιώς αλλαντική τοξίνη είναι εγκεκριμένη από τον FDA (Food and Drug Administration) και έχει αποδειχθεί ασφαλής για τη μείωση της εφίδρωσης στην περιοχή στην οποία εφαρμόζεται. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, η θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη αντιμετωπίζει επιτυχώς την παλαμιαία εφίδρωση στο 80% έως 90% των περιπτώσεων και την εφίδρωση στην περιοχή του προσώπου στο 75% των περιπτώσεων. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων είναι περίπου 6 μήνες.

Η διαδικασία της θεραπείας με βοτουλινική τοξίνη είναι γρήγορη και αποτελεσματική. Αρχικά, γίνεται χαρτογράφηση της υπό θεραπεία περιοχής και στη συνέχεια πραγματοποιείται έγχυση σε αυτή μικρών δόσεων βοτουλινικής τοξίνης. Η βοτουλινική τοξίνη δρα τοπικά απενεργοποιώντας προσωρινά τα νεύρα που είναι υπεύθυνα για την ενεργοποίηση των ιδρωτοποιών αδένων.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η θεραπεία επηρεάζει την απελευθέρωση του ιδρώτα, αλλά όχι την οσμή που συνοδεύει αυτή τη διαδικασία. Η θεραπεία δεν έχει παρενέργειες ή περίοδο ανάρρωσης και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες αμέσως μετά τη διαδικασία.

Апаратура

Συχνές Ερωτήσεις

Όχι. Η θεραπεία με Botox μειώνει την εφίδρωση μόνο σε μια συγκεκριμένη περιοχή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αυξηθεί η εφίδρωση σε άλλα μέρη του σώματος.

Εάν απαντήσατε ΝΑΙ σε μία από τις παρακάτω ερωτήσεις, τότε είστε ιδανικός υποψήφιος για θεραπεία υπεριδρωσίας:

  • Σας ενοχλεί ο ιδρώτας;
  • Ο ιδρώτας περιορίζει τις κοινωνικές σας δραστηριότητες;
  • Ο ιδρώτας αφήνει έντονα σημάδια στα ρούχα σας;
  • Αναγκάζεστε να αλλάζετε ρούχα τακτικά μες στην ημέρα εξαιτίας της εφίδρωσης;
  • Επιλέγετε να φοράτε σκούρα και στενά ρούχα για να μην φαίνεται εύκολα ο ιδρώτας σας;

Преди и След

Συνιστάται

112.00187.00

Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

112.00187.00

Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος