Αποτρίχωση λέιζερ με Elite iQ

Στην κλινική Derma-Act διαθέτουμε το καινοτόμο σύστημα Elite iQ™ της Cynosure, μια τεχνολογία τελευταίας γενιάς. Αυτή η προηγμένη προσθήκη στην οικογένεια των μηχανημάτων της Cynosure λειτουργεί με ενισχυμένη απόδοση και ενσωματώνει την καινοτόμο τεχνολογία Skintel®, η οποία ανιχνεύει αυτόματα τον τύπο του δέρματος σου.

Πόση ισχύ διαθέτει;

Η συσκευή λειτουργεί με ένα εντυπωσιακά ισχυρό 30Α ρυθμιζόμενο ρεύμα, παρέχοντας τη δυνατότητα αντιμετώπισης ποικίλων προβλημάτων του δέρματος με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Μπορεί να αντιμετοπίσει με απόλυτη επιτυχία δερματολογικά μπροβλήματα όπως:

Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα

  • Εξομάλυνση  των ρυτίδων
  • Μείωση των ραγάδων και βελτίωση της επιδερμίδας
  • Ονυχομυκητίαση
  • Θεραπεία βλαβών από τον ήλιο: Φροντίδα του δέρματος που έχει υποστεί ζημιές λόγω ηλιακής ακτινοβολίας και άλλων παραγόντων.

Το Skintel® αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική τεχνολογική καινοτομία που αναγνωρίζει τον δερματικό τύπο του ασθενούς μέσω της μέτρησης της μελανίνης. Αυτό μας δίνει αξιόπιστες και αντικειμενικές πληροφορίες για το δέρμα κάθε ασθενή, προσφέροντας βέλτιστη φροντίδα κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Επιπλέον, η τεχνολογία αυτή έχει λάβει επίσημη έγκριση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών (FDA).

Οι ειδικοί μας είναι πάντα στη διάθεσή σας.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 231 600 1212.

Λύσεις