Η Κλινική Derma-Act

Η φροντίδα της επιδερμίδας σας είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο. Εσείς έχετε τον πλήρη έλεγχο της εμφάνισης σας και η Derma-Act φροντίζει για αυτό.

Η Derma Act είναι μια κορυφαία Κλινική Δερματολογίας, η οποία χρησιμοποιεί ένα μεγάλο εύρος καινοτόμων και σύγχρονων θεραπειών, πολλές από τις οποίες εφαρμόζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Ειμαστε από τις πιο άρτια εξοπλισμένες κλινικές της χώρας. Με τελευταίας γενιάς μηχανήματα για δερματολογικές και αισθητικές επεμβάσεις.

Στη Derma-Act συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους γιατρούς που με την εμπειρία και τις γνώσεις τους διασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο κάθε θεραπείας. Μια ομάδα αφοσιωμένη στην παροχή της σωστής φροντίδας για τον καθένα από εσάς.

Γιατί κάθε αλλαγή προϋποθέτει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Γιατί η ομορφιά δεν έχει τέλος. Έχει όμως αρχή. Ας ξεκινήσουμε μαζί.

IMG_9735
IMG_9501
IMG_9688
IMG_9672

Η επιστημονική μας ομάδα

Η ομάδα των δερματολόγων μας έχει ολοκληρώσει με επιτυχία μία σειρά από εκπαιδεύσεις, σεμινάρια και πρακτικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, φέρει πολυετή εμπειρία και είναι αφοσιωμένη στη συνεχή επιστημονική της κατάρτιση. Αυτό καθιστά τη Derma Act την πρώτη επιλογή όλων όσων αναζητούν υψηλή τεχνογνωσία και επαγγελματισμό στη φροντίδα του δέρματος. Δερματολόγοι στη Θεσσαλονίκη με εμπειρία ετών:

Δρ. Κωνσταντίνος Παγίδας

δερματολόγος, ιδιοκτήτης της κλινικής

Δρ. Αλεξάνδρα Μαντή

γιατρός

Ειρήνη Ντόνη

κοσμετολόγος

Ελίνα Αμπατζή

διευθυντής

Προσκεκλημένη - δερματολόγος

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.