Λεμφική παροχέτευση με BTL Lyphastim

Τι είναι το BTL Lymphastim;

Το BTL Lymphastim είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για λεμφική παροχέτευση, μια θεραπευτική διαδικασία που στοχεύει στην ενίσχυση της λεμφικής κυκλοφορίας και τη διεγέρση του λεμφικού συστήματος. Η συσκευή αυτή σχεδιάστηκε για να βελτιώνει την κινητικότητα της λέμφου και να προάγει την απομάκρυνση των τοξινών, τη διατήρηση της ισορροπίας των υγρών στο σώμα, καθώς συμβάλει στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και στην αναζωογόνηση του δέρματος.

Η συσκευή αποτελείται από ένα σύστημα που εφαρμόζεται στα κάτω άκρα και την οσφυικη περιοχή του θεραπευόμενου. Το σύστημα αυτό περιλαμβάνει 12 θαλάμους γεμάτους αέρα που φουσκώνουν και αδειάζουν με συγκεκριμένη σειρά και ρυθμό, προκαλώντας κίνηση και διέγερση στο λεμφικό σύστημα.

Η λεμφική παροχέτευση με το BTL Lymphastim έχει πολλαπλά οφέλη, όπως η βελτίωση της λεμφικής ροής, η αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, η αναζωογόνηση του δέρματος, η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και η απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα. Επιπλέον, η θεραπεία μπορεί να βοηθήσει σε παθήσεις όπως τα πρησμένα πόδια, την κατακράτηση και την κακή κυκλοφορία του αίματος.

Σε ποιους τομείς είναι αποτελεσματικό;

  • Διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού: Η συσκευή αυτή διεγείρει την κίνηση της λέμφου και βοηθά στη βελτίωση της ροής του λεμφικού υγρού στο σώμα.

  • Μείωση των οιδημάτων ποικίλης προέλευσης: Οι οιδηματώδεις καταστάσεις, όπως το οίδημα μετά από τραυματισμό, χειρουργική επέμβαση, ή κυκλοφορικά προβλήματα μπορούν να βελτιωθούν μέσω της λεμφικής παροχέτευσης, καθώς βοηθά στην απομάκρυνση των υπερβολικών υγρών.

  • Επιτάχυνση των θεραπειών αποκατάστασης: Σε περιπτώσεις όπως μετά από χειρουργική επέμβαση ή τραυματισμό, η λεμφική παροχέτευση μπορεί να συμβάλει στην επιτάχυνση της ανάκαμψης, καθώς βοηθά στην απομάκρυνση των υγρών και την επούλωση του ιστού.

  • Μείωση των συμπτωμάτων πόνου και του στρές

Οι ειδικοί μας είναι πάντα στη διάθεσή σας.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 231 600 1212.

Λύσεις