Η λεμφική παροχέτευση με BTL Lyphastim

Τι είναι το BTL Lymphastim;

Το BTL Lymphastim είναι μια συσκευή λεμφικής παροχέτευσης. Αποτελείται από ένα σώμα χειρισμού το οποίο είναι συνδεδεμένομε ένα σύστημα για τον ασθενή το οποίο τοποθετείται ή μάλλον “φοριέται”. Καλύπτει την οσφυϊκή χώρα και ολόκληρα τα πόδια. Το τμήμα εργασίας αυτού του κοστουμιού αποτελείται από 12 φουσκωτούς θαλάμους γεμάτους αέρα σε μια συγκεκριμένη σειρά. Το μηχάνημα διαθέτει πολλά προγράμματα που εναλάσονται ανάλογα με τον κύριο σκοπό της θεραπείας.

Το μηχάνημα λεμφικής παροχέτευσης αποτελεί μέρος της σύγχρονης ιατρικής αποκατάστασης και αισθητικής. Η θεραπεία διεγείρει την κίνηση της λέμφου και με τον τρόπο αυτό συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας των υγρών στο σώμα και στην απομάκρυνση των επιβλαβών μικροοργανισμών και βακτηρίων που έχουν εισέλθει σε αυτό. Έχει αναζωογονητική δράση στο δέρμα – γίνεται λείο και πιο ελαστικό μετά από λίγες μόνο συνεδρίες. Βοηθά επίσης στην απελευθέρωση των συσσωρευμένων τοξινών και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας διεγείροντας την κυκλοφορία του αίματος.

Έχει πολύ καλό αποτέλεσμα για:

  • τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού
  • τη μείωση των οιδημάτων ποικίλης προέλευσης στο πλαίσιο φυσιολογικών καταστάσεων 
  • την επιτάχυνση των θεραπειών ανάκτησης
  • τη μείωση των συμπτωμάτων πόνου
Οι ειδικοί μας είναι πάντα στη διάθεσή σας. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 694 854 5114.

Решения