Σύστημα λέιζερ PicoSure®

Τι είναι το PicoSure και σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται;

Το PicoSure της Cynosure είναι ένα καινοτόμο σύστημα λέιζερ, το καλύτερο στο είδους του, που λειτουργεί με πικοδευτερόλεπτα –picoseconds- και χρησιμοποιείται στην Ιατρική Αισθητική. Η τεχνολογία αυτή παρέχει γρήγορες και αποτελεσματικές μη χειρουργικές θεραπείες ανάπλασης του δέρματος. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων του δέρματος, όπως:

 • Μείωση των ρυτίδων
 • Εξάλειψη των ουλών ακμής
 • Πλήρη αντιμετώπιση του ανομοιόμορφου τόνου της επιδερμίδας, των πανάδων και των ηλιακών κηλίδων
 • Αντιμετώπιση των ραγάδων
 • Αντιμετώπιση μελασμάτων και άλλων δερματικών ατελειών

Επιπλέον, το PicoSure προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη αντιμετώπιση  στην αφαίρεση τατουάζ, καθιστόντας το προτιμώμενο εργαλείο των ειδικών σε αυτόν τον τομέα. Η χρήση της τεχνολογίας των πικοδευτερολέπτων επιτρέπει την ακριβή και αποτελεσματική διάσπαση των χρωστικών στοιχείων του τατουάζ.

Με την αξιοπιστία και την εξαίρετη απόδοσή της, η τεχνολογία PicoSure αντιπροσωπεύει μια κορυφαία επιλογή για θεραπείες ανάπλασης και αναζωογόνησης του δέρματος.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι αλήθεια ότι το PicoSure βοηθά στην αφαίρεση των τατουάζ;

Ναι. Το PicoSure αφαιρεί τα τατουάζ. Είναι εξειδικευμένο για την αποτελεσματική αφαίρεσή τους με λίγες μόνο συνεδρίες. Η μέθοδος PicoSure είναι κατάλληλη για διάφορους τύπους δέρματος. Η διάρκεια της θεραπείας διαρκεί περίπου 10-15 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής. Η ομάδα μας είναι εδώ για να σου δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την αφαίρεση του τατουάζ που σε απασχολεί.

Η αφαίρεση του τατουάζ πονάει;

Kατά τη διαδικασία αφαίρεσης τατουάζ με το PicoSure μπορεί να αισθανθείς μια ελαφρά δυσφορία, παρόμοια με αυτή που είχες κατά τη δημιουργία του τατουάζ. Η αίσθηση αυή εξαρταται από πολλούς παράγωντες όπως το σημείο του σώματος. Για την αντιμετώπιση αυτής της δυσφορίας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά αναισθητική κρέμα. Σου συνιστούμε πρίν τη θεραπέια να συζητήσεις με τους ειδικούς μας για το τι ακριβώς πρέπει να περιμένεις από τη διαδικασία αφαίρεσης τατουάζ με το PicoSure και για τις βέλτιστες πρακτικές που πρέπει να ακολουθήσεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις θεραπείες.

Τι πρέπει να προσέχεις μετά από μια αφαίρεση τατουάζ;

Μετά τη θεραπεία με λέιζερ για την αφαίρεση τατουάζ, υπάρχουν μερικά σημεία προσοχής που πρέπει να λάβεις υπόψη σου:

 1. Προστασία από τον Ήλιο: Το δέρμα σου γίνεται πιο ευάλωτο στην ηλιακή ακτινοβολία μετά τη θεραπεία. Είναι σημαντικό να αποφύγεις την άμεση έκθεση στον ήλιο της υπό θεραπεία περιοχής και να φοράς αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας (δείκτη SPF50).
 2. Αποφυγή Ερεθισμού: Το δέρμα μπορεί να είναι πιο ευαίσθητο μετά τη θεραπεία. Εφαρμόστε αναπλαστηκή κρέμα και αποφύγετε τη χρήση άλλων προϊόντων.
 3. Ενυδάτωση: Φροντίστε να ενυδατώνετε το δέρμα σας συχνά.
 4. Παρακολούθηση της Εξέλιξης: Παρακολουθήστε το δέρμα σας για οποιαδήποτε αλλαγή, όπως ερυθρότητα, φουσκάλες ή άλλα σημάδια που μπορεί να αναπτυχθούν.

Είναι σημαντικό να ακολουθείς τις οδηγίες του γιατρού μετά τη θεραπεία, καθώς οι προτάσεις μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την προσωπική σου κατάσταση και τον τύπο του τατουάζ που θέλεις να αφαιρέσεις.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να χρησιμοποιηθεί το λέιζερ PicoSure®;

Το λέιζερ PicoSure® είναι κατάλληλο για εφαρμογή σχεδόν σε όλες τις περιοχές του σώματος. Συγκεκριμένα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε:

 • Πρόσωπο
 • Στήθος
 • Ντεκολτέ
 • Χέρια
 • Πόδια
 • Κοιλιά
 • Άλλες περιοχές του σώματος

Πριν από τη θεραπεία, είναι σημαντικό να συζητήσεις μαζί μας τις περιοχές που θέλεις να αντιμετωπίσεις, για να εξασφαλίσετε μαζί με το γιατρό ότι το PicoSure® είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σου.

 Πως ακριβώς λειτουργεί;

Το PicoSure® είναι ένα λέιζερ πικοδευτερολέπτου (picosecond laser), και η λειτουργία του βασίζεται σε μια πολύ γρήγορη και αποτελεσματική διαδικασία. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί εξαιρετικά σύντομους παλμούς που διασκορπίζουν τη χρωστική  με τόσο υψηλή πίεση που σπάει σε μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης τα οποία αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό.

Γιατί PicoSure® και όχι Qswitch;

Η επιλογή μεταξύ του λέιζερ PicoSure® και του Q-switch λέιζερ βασίζεται στις διαφορές στην λειτουργία τους και την αποτελεσματικότητά τους στην αφαίρεση τατουάζ και άλλων δερματικών βλαβών. Τα λέιζερ νανοδευτερόλεπτων Q-switch βασίζονται στη φωτοθερμική δράση, η οποία προκαλή υπερθέρμανση όχι μόνο στη χρωστική αλλά και στον περιβάλλοντα ιστό, ενώ το λέιζερ πικοδευτερόπλεπτων PicoSure® λειτουργεί μόνο στο σημείο που αντιμετωπίζει και με εξαιρετικά σύντομους παλμούς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική αφαίρεση του τατουάζ.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του PicoSure® σε σχέση με άλλες παρόμοιες θεραπείες;

Το PicoSure® εστιάζει αποκλειστικά στην προβληματική περιοχή, ανεξάρτητα από το μέγεθός της, καθιστώντας το ένα προηγμένο και αποτελεσματικό εργαλείο για την αφαίρεση τατουάζ και άλλων μελαχρωματικών βλαβών. Αυτό εξασφαλίζει ακριβή και αποτελεσματική αφαίρεση των ανεπιθύμητων σχηματισμών, ελαχιστοποιώντας τη βλαβη στο γύρω δέρμα. Επιπλέον, ελαχιστοποιεί τη θερμική διάχυση. Οι υπερσύντομοι παλμοί του PicoSure® δεν προκαλούν σημαντική θερμική διάχυση, σε αντίθεση με άλλες μεθόδους που βασίζονται στη θερμότητα. Αυτό συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Μετά τη χρήση του PicoSure®, η ερυθρότητα στην περιοχή παραμένει για περίπου μία ώρα, πράγμα που σημαίνει ότι η περίοδος αποκατάστασης είναι σημαντικά μικρότερη σε σύγκριση με άλλες μεθόδους, καθιστώντας τη θεραπεία πιο άνετη.

Οι ειδικοί μας είναι πάντα στη διάθεσή σας.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 231 600 1212 .

Λύσεις

112.00187.00

Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

112.00187.00

Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος