Σύστημα λέιζερ PicoSure®

Τι είναι το PicoSure και σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται;

Το αμερικανικό καινοτόμο προϊόν PicoSure της Cynosure είναι το πρώτο, το ταχύτερο και το πιο αποτελεσματικό λέιζερ πικοδευτερολέπου /picosecond/ το οποίο χρησιμοποιείται για αισθητικούς σκοπούς. Προσφέρει γρήγορη, εύκολη και μη χειρουργική θεραπεία με λέιζερ για αναγέννηση του δέρματος. Χρησιμοποιείται για την αφαίρεση ρυτίδων, ουλών ακμής, πανάδων, ραγάδων, κηλίδων από τον ήλιο, μελάσματος κ.λπ.

Το PicoSure είναι η προτιμώμενη από τους ειδικούς μέθοδος αφαίρεσης τατουάζ.

Είναι αλήθεια ότι το PicoSure βοηθά στην αφαίρεση των τατουάζ;

Ναι, ειδικεύεται στην αποτελεσματική αφαίρεση τατουάζ με λίγες μόνο συνεδρίες. Ταυτόχρονα λειτουργεί με κάθε τύπο δέρματος. Η θεραπεία διαρκεί περίπου 10-15 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής που πρόκειται να αντιμετωπιστεί. Συνιστούμε να συμβουλευτείτε τους ειδικούς μας για να λάβετε πλήρεις πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο τατουάζ.

Πονάει η αφαίρεση τατουάζ;

Η παρέμβαση δημιουργεί μια ελαφριά δυσφορία όπως είχατε όταν κάνατε το τατουάζ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κρέμα για τοπική αναισθησία. Συνιστούμε να μεσολαβήσουν μερικές εβδομάδες μεταξύ κάθε θεραπείας, ανάλογα με την κάθε περίπτωση.

Τι πρέπει να προσέχουμε μετά από μια αφαίρεση τατουάζ;

Μετά τη θεραπεία με λέιζερ για την αφαίρεση τατουάζ και ανεπιθύμητης χρωστικής, το δέρμα είναι πιο ευάλωτο στο ηλιακό φως. Για αυτό μετά τη θεραπεία είναι καλό να μην εκτίθεστε στον ήλιο και να χρησιμοποιήσετε αντηλιακό προϊόν με δείκτη SPF50.

Σε ποιες περιοχές λειτουργεί το λέιζερ PicoSure®;

Το PicoSure® είναι κατάλληλο για σχεδόν όλα τα μέρη του σώματος: πρόσωπο, στήθος, ντεκολτέ, χέρια, πόδια, κοιλιά και άλλα.

Πως λειτουργεί;

Το PicoSure® είναι ένα picosecond λέιζερ. Χρησιμοποιεί εξαιρετικά σύντομους παλμούς που διασκορπίζουν το σωματίδιο του μελανιού με τόσο υψηλή πίεση που σπάει σε μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης τα οποία απορροφώνται και αποβάλλονται εύκολα από τον οργανισμό.

Γιατί PicoSure® και όχι Q-switch;

Τα λέιζερ νανοδευτερόλεπτων Q-switch βασίζονται στη φωτοθερμική δράση, η οποία αποτελεί θέρμανση της χρωστικής στον περιβάλλοντα ιστό. Ενώ το λέιζερ πικοδευτερόπλεπτων PicoSure® λειτουργεί μόνο στο σημείο που αντιμετωπίζεται και με εξαιρετικά σύντομους παλμούς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική αφαίρεση του τατουάζ.

Πλεονεκτήματα του PicoSure® σε σχέση με άλλες παρόμοιες θεραπείες

Το PicoSure® εστιάζει αποκλειστικά στην προβληματική περιοχή, ανεξάρτητα από το μέγεθός της. Συγκριτικά, τα λέιζερ με φωτοθερμική δράση αφαιρούν τους ανεπιθύμητους σχηματισμούς με θερμότητα, η οποία βλάπτει το δέρμα και δεν είναι τόσο αποτελεσματική. Με αυτή τη μέθοδο η περίοδος αποκατάστασης του δέρματος είναι μεγαλύτερη και λόγω της θερμότητας που χρησιμοποιείται η περιοχή παραμένει κόκκινη και ερεθισμένη. Μετά το PicoSure® υπάρχει ερυθρότητα μόνο για περίπου ια ώρα.

Οι ειδικοί μας είναι πάντα στη διάθεσή σας. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 694 854 5114.

Решения