Χαλαρό δέρμα

Η χαλάρωση του δέρματος είναι ένα θέμα που απασχολεί το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών και συχνά προκαλεί άγχος, αφού προσθέτει χρόνια στην εμφάνιση. Κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική και γι’ αυτό στην κλινική Derma-Act προσφέρουμε σε κάθε μας ασθενή εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τις ιδιαίτερες ανάγκες του.

Εφαρμόζουμε με μεγάλη αποτελεσματικότητα τις πλέον σύγχρονες και εξειδικευμένες μεθόδους laser, καθώς και άλλες, μη επεμβατικές μεθόδους lifting, με στόχο την αποκατάσταση της πυκνότητας του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.

Στην κλινική Derma-Act δίνουμε μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια και στη φυσικότητα του αποτελέσματος. Η έμπειρη ιατρική μας ομάδα αξιολογεί τις ανάγκες του δέρματός σας και σχεδιάζει την κατάλληλη θεραπεία σύσφιξης και αναζωογόνησης, που θα… γυρίσει πίσω τον χρόνο.

Ποιες είναι οι αιτίες που προκαλούν χαλάρωση του δέρματος;

Η κυριότερη αιτία είναι η ελάττωση της παραγωγής κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι η κύρια πρωτεΐνη του σώματος, που διατηρεί το δέρμα σφριγηλό. Μετά την ηλικία των 30, αρχίζει σταδιακά να μειώνεται η παραγωγή του, με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται λιγότερο ελαστικό και να εμφανίζει ρυτίδες. Στην περιοχή του λαιμού, όπου το δέρμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και λεπτό, ο χρόνος αφήνει το στίγμα του ακόμα και μετά τα 25, ενώ μέχρι την ηλικία των 40 τα σημάδια γήρανσης και χαλάρωσης γίνονται πιο ορατά και στο περίγραμμα του προσώπου. Μαζί με το κολλαγόνο μειώνεται και η παραγωγή υαλουρονικού οξέος, προκαλώντας λέπτυνση και ξηρότητα στο δέρμα. Επιπλέον, διαταράσσεται η ποσότητα του λίπους στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, τα οποία λειτουργούν ως στήριγμα των ανώτερων στρωμάτων και της επιδερμίδας.

Άλλοι παράγοντες που συμβάλλουν στη χαλάρωση του δέρματος και στην εμφάνιση ρυτίδων είναι ο τρόπος ζωής, η έκθεση στον ήλιο, η υπερβολική απώλεια ή αύξηση βάρους, η υψηλή σε λιπαρά διατροφή, το κάπνισμα και η κληρονομικότητα.

Θεραπείες με laser (laser ραδιοσυχνοτήτων ή φωτός)

Στην κλινική Derma-Act χρησιμοποιούμε μη επεμβατικές μεθόδους σύσφιξης για το πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ, που στοχεύουν στην ενεργοποίηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, ώστε να βελτιωθεί η υφή, ο τόνος και η πυκνότητα του δέρματος.

Οι θεραπείες με laser είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος, σύντομες στην εφαρμογή τους, ενώ το αποτέλεσμά τους διαρκεί για χρόνια. Είναι ακίνδυνες, εξαλείφουν την πιθανότητα υπερμελάγχρωσης και γι’ αυτό μπορούν να εφαρμοστούν όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες που το φως του ήλιου είναι πιο δυνατό. Μέσω της θεραπείας με laser, επιτυγχάνεται:

Ολοκληρωμένη ανανέωση προσώπου

Σφριγηλότητα του δέρματος

Βελτίωση του οβάλ του προσώπου

Αναπλήρωση του χαμένου όγκου

Λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων

Αντιμετώπιση χαλαρού δέρματος με ενέσιμες θεραπείες

Συνδυαστική θεραπεία με Fillers Yαλουρονικού Oξέος και προσθετικά ενισχυτικά δέρματος

Το βιοσυμβατό και υψηλής συγκέντρωσης Υαλουρονικό Οξύ συνδυάζεται με προσθετικά ενισχυτικά δέρματος, όπως Restylane Vital, Vital Light, Juvederm Volite, τα οποία εγχέονται στο χόριο του δέρματος, όπου και απορροφώνται πλήρως. Χάρη στην αργή απελευθέρωσή τους, τα ενισχυτικά δέρματος διεγείρουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης σε όλη την περιοχή.

Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες, όπως από την περιοχή στην οποία εφαρμόστηκε η θεραπεία, από τον οργανισμό, αλλά και από το ίδιο το προϊόν. Για να διατηρήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο το αποτέλεσμα, συνιστούμε να πίνετε πολύ νερό, να αποφεύγετε την υπερβολική ζέστη, να μην καπνίζετε και να διατηρείτε σταθερό βάρος, χωρίς απότομες αυξομειώσεις.

Ενέσιμο Πολυγαλακτικό Οξύ – Sculptra

Πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία κοσμητικής δερματολογίας. Το Sculptra είναι ένα βιοδιασπώμενο ενέσιμο υλικό, γνωστό και ως πολυγαλακτικό οξύ, που διεγείρει φυσικά τα κύτταρα για να παράγουν κολλαγόνο. Πιο συγκεκριμένα, αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου τύπου Ι και τύπου ΙΙΙ στους ινοβλάστες, κολλαγόνου τύπου IV και VII στα κερατινοκύτταρα, καθώς επίσης η παραγωγή ελαστίνης και ενδογενούς υαλουρονικού οξέος. Το δέρμα γίνεται λείο και σφριγηλό, ενώ το οβάλ του προσώπου αποκαθίσταται.

Το Sculptra δρα σταδιακά, έτσι τέσσερις έως έξι εβδομάδες μετά από κάθε συνεδρία, πραγματοποιείται αξιολόγηση, προκειμένου να προσδιοριστεί εάν υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω εφαρμογές. Ορισμένες περιοχές, όπως ο λαιμός ή τα χέρια, μπορεί να χρειάζονται περισσότερες συνεδρίες για μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Υψηλή αποτελεσματικότητα, μεγάλη διάρκεια

Τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά αμέσως μετά την πρώτη εφαρμογή, ενώ το τελικό αποτέλεσμα έρχεται έναν μήνα μετά τη δεύτερη εφαρμογή και διαρκεί περίπου ενάμιση χρόνο, ανάλογα με την ποιότητα του δέρματος. Κατά το διάστημα της θεραπείας, συνιστάται η λήψη περισσότερου νερού και γενικότερα υγρών. Η αποθεραπεία είναι άμεση και ο ασθενής επιστρέφει κανονικά στις καθημερινές του δραστηριότητες. Συνοπτικά, η θεραπεία:

  • Επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση.
  • Βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου.
  • Συσφίγγει και ανασηκώνει τη γραμμή της κάτω γνάθου.
  • Ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα.
  • Χαρίζει ελαστικότητα, λάμψη και απαλότητα.
  • Λειαίνει τις ρινοπαρειακές πτυχές και τις γραμμές θλίψης (marionette lines), που είναι τα κύρια σημάδια γήρανσης του δέρματος του προσώπου.
  • Συσφίγγει και λειαίνει το δέρμα του λαιμού και του ντεκολτέ.
  • Επαναφέρει τον χαμένο όγκο στα χέρια

Άλλες θεραπείες για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος

Η ιατρική επιστήμη διαρκώς εξελίσσεται και μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε τη χαλάρωση του δέρματος αποτελεσματικά, επιλέγοντας μέσα από μια πληθώρα μεθόδων, που εφαρμόζονται με εξαιρετικά αποτελέσματα στην κλινική μας: θεραπείες με laser, όπως είναι το laser PicoSure®, θεραπεία κλασματικής ραδιοσυχνότητας Cynosure Potenza, μεσοθεραπεία, καθώς και νήματα προσώπου.

Νήματα προσώπου

Η ανόρθωση του προσώπου με νήματα έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στην αισθητική δερματολογία τα τελευταία χρόνια, καθώς προτιμάται ολοένα και περισσότερο από τους ασθενείς, σε σύγκριση με τις παραδοσιακές επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής.

Αυτό συμβαίνει γιατί η τεχνική αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε και πάλι νεανική όψη, αναίμακτα, χωρίς ουλές και με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας. Τα νήματα εφαρμόζονται υποδορίως, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και συμβάλλοντας στην ολική αναδόμηση του προσώπου.

Laser PicoSure®

Το PicoSure® αποτελεί ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό laser για την αναζωογόνηση του δέρματος. Χάρη στη μικρή διάρκεια παλμού, μειώνεται ο κίνδυνος βλάβης στους περιβάλλοντες ιστούς. Βελτιώνει την υφή του δέρματος, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, συμβάλλει στην ομοιομορφία του τόνου του δέρματος και βελτιώνει τα σημάδια ακμής. Είναι μη επεμβατικό και έχει σύντομη περίοδο αποθεραπείας.

Lifting με Cynosure Potenza

Το Potenza είναι μια καινοτόμα συσκευή, εξοπλισμένη με μικροβελόνες που δρα υποδορίως και λειτουργεί με ραδιοσυχνότητες, οι οποίες, όπως έχει αποδειχθεί, μειώνουν τις ρυτίδες και αποκαθιστούν το κολλαγόνο. Είναι μια ελάχιστα επεμβατική θεραπεία, που μπορεί να εφαρμοσθεί σε όλες τις περιοχές, αλλά χρησιμοποιείται συχνότερα για τη χαλάρωση του κατώτερου τμήματος του προσώπου και του λαιμού.

Magellan® TRU PRP

Η προηγμένη θεραπεία πλάσματος Magellan® διαφέρει από το συνηθισμένο PRP, αφού η συγκέντρωση των αιμοπεταλίων και των αυξητικών παραγόντων είναι 10.000 φορές μεγαλύτερη.

Εξοπλισμός

Συχνές Ερωτήσεις

Οι θεραπείες laser διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και την αναγέννηση των κυττάρων. Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος, επιλέγεται και εφαρμόζεται η κατάλληλη μέθοδος για το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Όχι, οι εν λόγω θεραπείες δεν απαιτούν χρόνο αποθεραπείας, καθώς δεν προκαλούν βλάβες στο δέρμα. Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά τη συνεδρία.
Το laser PicoSure® βασίζεται σε τεχνολογία αιχμής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα για την αντιμετώπιση των ρυτίδων, αλλά και για τη συνολική ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος. Για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μπορεί να συνδυαστεί με ενέσιμες θεραπείες ή άλλες θεραπείες laser.
Εξαρτάται από τον βαθμό χαλάρωσης, τη θεραπευτική μέθοδο και τoν αριθμό των συνεδριών που θα χρειαστούν για τη διόρθωση του προβλήματος. Κάθε θεραπεία προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του ασθενή και το κόστος υπολογίζεται κατά την πρώτη συνεδρία.

Преди и След

Συνιστάται

112.00187.00

Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

112.00187.00

Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος