Διευρυμένοι πόροι

Θεραπεία γρήγορα και ανώδυνα

Εάν σας απασχολούν οι αντιαισθητικοί διευρυμένοι πόροι, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Η αντιμετώπιση των διευρυμένων πόρων και η σύσφιξη προσώπου με τη χρήση της τεχνολογίας laser αποτελεί μια αποτελεσματική και ασφαλής επιλογή. Στο ιατρικό κέντρο Derma-Act προσεγγίζουμε κάθε ασθενή ξεχωριστά εστιάζοντας στις ανάγκες και στις επιθυμίες του, προκειμένου να δημιουργήσουμε το καλύτερο εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας.

Τι είναι οι διευρυμένοι πόροι;

Οι διευρυμένοι πόροι αναφέρονται στα ανοίγματα των τριχοθυλακίων στο δέρμα, από τα οποία προκύπτει η φυσιολογική αποβολή ιδρώτα, σμήγματος και διαφόρων τοξινών από το σώμα. Αυτοί οι πόροι είναι εμφανείς στην επιφάνεια του δέρματος και εντοπίζονται σε διάφορες περιοχές του προσώπου, όπως τη μύτη, τα μάγουλα, το μέτωπο και το πηγούνι, ο λόγος είναι ότι στις συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου ο ιστός είναι πιο λιπαρός και εκφυλίζεται πιο γρήγορα.

Οι διευρυμένοι πόροι μπορούν να προκληθούν από διάφορους παράγοντες, όπως το υπερβολικό σμήγμα, την ακμή, τη γήρανση, την έκθεση στον ήλιο και άλλες περιβαλλοντικές επιδράσεις. Οι πόροι των ανδρών είναι γενικά πολύ πιο έντονοι, αλλά συχνά παρατηρούνται και σε γυναίκες με πολύ λιπαρό δέρμα ή ορμονικά προβλήματα λόγω εμμήνου ρύσεως, εγκυμοσύνης ή εμμηνόπαυσης. Μάλιστα, μετά την εμμηνόπαυση , το πρόβλημα τείνει να επιδεινώνεται.

Η επιλογή της κατάλληλης θεραπείας εξαρτάται από τις ατομικές ανάγκες και επιθυμίες του κάθε ατόμου. Η επίσκεψη σε εξειδικευμένους δερματολόγους στην κλινική Derma-Act θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ποια μέθοδος είναι η καταλληλότερη για εσάς, λαμβάνοντας υπόψιν τις ατομικές σας ανάγκες και την κατάσταση του δέρματός σας.

Πώς αντιμετωπίζονται οι διευρυμένοι πόροι;

Οι διευρυμένοι πόροι μπορούν να αντιμετωπιστούν με διάφορες μεθόδους και μια από αυτές είναι η θεραπεία με τη χρήση της τεχνολογίας laser PicoSure®.

Το PicoSure® είναι ένα laser τελευταίας τεχνολογίας που έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό σε πολλά δερματικά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των διευρυμένων πόρων. Η θεραπεία με PicoSure® είναι ανώδυνη και θεωρείται πιο αποτελεσματική σε σύγκριση με άλλες μεθόδους.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας με PicoSure®, η ενέργεια του laser στοχεύει στους πόρους και τα μελανοκύτταρα του δέρματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη διάσπαση των μελανοκυττάρων και την ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου. Η διεργασία αυτή διεγείρει τη σύσφιξη του δέρματος και τη συρρίκνωση των πόρων.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της θεραπείας με PicoSure® είναι ο σύντομος χρόνος αποκατάστασης μετά τη θεραπεία, καθώς οι παλμοί του laser είναι πολύ σύντομοι. Οι ελεγχόμενες “εκρήξεις” που προκαλούνται από το laser ξεκινούν τη διαδικασία της επούλωσης, κατά την οποία παράγεται κολλαγόνο. Αυτό οδηγεί στη σύσφιξη των πόρων και στη γενικότερη βελτίωση της υφής του δέρματος.

Κάθε άτομο έχει διαφορετικές ανάγκες, και για αυτό είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε τους εξειδικευμένους δερματολόγους της Derma-Act για να αξιολογήσουν την κατάσταση της επιδερμίδας σας και να επιλέξετε  μαζί την καλύτερη μέθοδο θεραπείας για εσάς.

Λόγω του μεγάλου αριθμού παλμών που εκπέμπει η συσκευή PicoSure®Laser, προκύπτουν τα παρακάτω οφέλη:

Γρήγορη και ακριβής θεραπεία με διάρκεια περίπου 20 λεπτών

Σύντομη περίοδος αποθεραπείας

Χωρίς παρενέργειες

Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος

Ανώδυνη

Το PicoSure® μπορεί να σας προσφέρει υγιή υφή και όψη στο δέρμα σας, καθιστώντας το μια πρακτική επιλογή για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους.

Είναι εξαιρετικό επίσης ότι η θεραπεία με PicoSure® μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και κατά τους θερινούς μήνες, καθώς αυτό σημαίνει ότι οι ασθενείς μπορούν να απολαύσουν τα οφέλη της θεραπείας χωρίς να χρειάζεται να αποφεύγουν τον ήλιο και τις καλοκαιρινές δραστηριότητες.

Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν τη θεραπεία με PicoSure® ελκυστική επιλογή για την αντιμετώπιση των διευρυμένων πόρων και τη βελτίωση της υφής και εμφάνισης του δέρματος.

Microneedling με RF (Radiofrequency) Potenza

Το Microneedling με RF είναι μια από τις ασφαλέστερες και πιο αποτελεσματικές θεραπείες για τους διευρυμένους πόρους. Πώς λειτουργεί; Μέσω της συσκευής μεταδίδεται στο δέρμα θερμική ενέργεια με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων. Έπειτα, η θερμική ενέργεια μεταφέρεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, μέσω των μικροβελόνων που βρίσκονται στην κεφαλή της συσκευής, με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση παραγογής κολλαγόνου και ελαστίνης. Το κολλαγόνο συμβάλλει στη συρρίκνωση των πόρων, στη σύσφιξη και  στην ελαστικότητα του δέρματος.

Η θεραπεία Microneedling με RF δεν έχει παρενέργειες, ενώ μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με μεσοθεραπεία, θεραπεία PRP ή exosomes για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να είναι ορατά λίγες ημέρες μετά την πρώτη συνεδρία, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν έως και 3 εβδομάδες. Ο αριθμός των συνεδριών που χρειάζονται μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος και τους επιθυμητούς στόχους. Συνήθως συνιστώνται 1-3 συνεδρίες, με ενδιάμεσα διαστήματα περίπου 4-6 εβδομάδων.

Είναι σημαντικό να συμβουλευτείς έναν ειδικό δερματολόγο για να καταλήξεις στην καλύτερη θεραπευτική επιλογή για τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

Εξοπλισμός

Συχνές Ερωτήσεις

Συνήθως, οι άνθρωποι με λιπαρό δέρμα είναι περισσότερο επιρρεπείς στην εμφάνιση διευρυμένων πόρων, όπως και όσοι έχουν πιο ανοιχτόχρωμη ή κοκκινωπή επιδερμίδα, η οποία τείνει να ερεθίζεται συχνά. Γενικά, η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, τον αέρα και το κρύο επιδεινώνει τη διεύρυνση των πόρων.

Καλό είναι να χρησιμοποιείτε μικκυλιακό ή ιαματικό νερό και όχι προϊόντα όπως gel ή αφρό, καθώς είναι πιο επιθετικά προς το δέρμα και το αφυδατώνουν.

Ένα από τα πλεονέκτημα του PicoSure® είναι ότι δεν προκαλεί βλάβες στο δέρμα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία. Η ήπια ερυθρότητα που μπορεί να εμφανιστεί στο πρόσωπό σας είναι προσωρινή και υποχωρεί άμεσα.

Ο δερματολόγος είναι αυτός που θα κρίνει τον κατάλληλο αριθμό συνεδριών, αφού θα σε εξετάσει και θα σχεδιάσει ένα εξατομικευμένο και ακριβές πλάνο θεραπείας, με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να ακολουθείς με συνέπεια τις οδηγίες του δερματολόγου σου και να μην αμελείς τη φροντίδα του προσώπου σου: να αφαιρείς καλά το μακιγιάζ από το πρόσωπο κάθε βράδυ και να καθαρίζεις το δέρμα σου με ειδικά προϊόντα, χωρίς να το ταλαιπωρείς με υπερβολικό τρίψιμο. Επίσης, μην ξεχνάς ότι η σωστή ενυδάτωση δρα ευεργετικά για το δέρμα και το προστατεύει από τη συσσώρευση υπερβολικού σμήγματος στους πόρους.

Преди и След

Συνιστάται

20.00230.00

Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

50.0080.00

Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

40.0060.00

Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.