CynoGlow

Η θεραπεία CynoGlow, που σχεδιάζεται εξατομικευμένα σε διαδοχικές συνεδρίες, εφαρμόζει το προηγμένο σύστημα λέιζερ PicoSure που λειτουργεί σε πικο-δευτερόλεπτα [picoseconds] σε συνδυασμό με την τεχνολογία Potenza Microneedling που εκπέμπει ραδιοσυχνότητες. Μαζί δρουν στην επιφάνεια και στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας βελτιώνοντας την υφή της και εξομαλύνοντας ρυτίδες, διευρυμένους πόρους, ουλές, ραγάδες, χαλάρωση του δέρματος, υπερμελαγχρώσεις, σημάδια ακμής και άλλα. Η θεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια αλλά και σε όλο το σώμα.

Πώς λειτουργεί;

Η θεραπεία CynoGlow είναι ιδανική για μια σειρά από θέματα που απασχολούν τους ασθενείς ως προς την επιδερμίδα τους. Λειτουργεί σε δύο επίπεδα, καθώς δρα στην επιφάνεια αλλά και στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, και συνδυάζει δύο ισχυρά εργαλεία με βάση την ενέργεια: το σύστημα λέιζερ PicoSure και την τεχνολογία Potenza RF Microneedling.

To PicoSure είναι το πρώτο παγκοσμίως σύστημα λέιζερ 755nm που λειτουργεί με πικο-δευτερόλεπτα. Αντιμετωπίζει τις συσσωρευμένες χρωστικές ουσίες με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, ενώ απαιτεί ελάχιστο ή και καθόλου χρόνο αποχής των ασθενών από την καθημερινότητά τους, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά λέιζερ. Το PicoSure δρα ιδιαίτερα στοχευμένα και δεν προκαλεί τραυματισμούς περιμετρικά. Έτσι, θεωρείται εξαιρετικά ασφαλές και για την περιοχή του προσώπου. Χάρη στον φακό Platinum Focus, αυτό το κλασματικό λέιζερ πικο-δευτερολέπτων αποτελεί μία αποτελεσματική και ασφαλή μέθοδο που χαρίζει λάμψη, αναζωογόνηση και νεανική όψη στην επιδερμίδα.

Η τεχνολογία Potenza περιλαμβάνει εξαιρετικά λεπτές βελόνες και ραδιοσυχνότητες κι έτσι διεισδύει στην ανώτερη στιβάδα της επιδερμίδας, ενεργοποιώντας τη φυσική θεραπευτική διαδικασία του σώματος με την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης που εξασφαλίζουν μια πιο σφριγηλή επιδερμίδα, μέσα από τη σύσφιξη του μαλακού ιστού. Επιπλέον, η Potenza είναι η μόνη RF Microneedling συσκευή τεσσάρων λειτουργιών που εκπέμπει μονοπολική ή διπολική συχνότητα. Η μονοπολική συχνότητα είναι ιδανική για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας καθώς δρα στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας, διεγείροντας την παραγωγή του κολλαγόνου που βοηθά στην ανάπλαση και σύσφιξη της επιδερμίδας και στη βελτίωση της υφής της. Η διπολική συχνότητα θερμαίνει την επιδερμίδα πιο επιφανειακά ώστε να εξομαλυνθούν ρυτίδες, σημάδια ακμής και υπερμελαγχρώσεις.

Η τεχνολογία Potenza προσφέρει επιλογή από τέσσερις διαφορετικούς τύπους βελόνας:

  • Μονωμένες βελόνες – για στοχευμένη θεραπεία και εις βάθος θεραπεία της επιδερμίδας.
  • Μονωμένες βελόνες μίας χρήσης – για ακριβή στόχευση και εξομάλυνση κηλίδων στην επιδερμίδα.
  • Βελόνες με άκρο tiger – για τη θεραπεία μεγαλύτερου μέρους ιστού σε μία συνεδρία χωρίς να επιβαρύνεται η εξωτερική επιδερμίδα, μέσα από μια πιο γρήγορη, άνετη και αποτελεσματική διαδικασία.
  • Βελόνες με άκρο fusion – με σχεδιασμό διπλού θαλάμου αέρα που απελευθερώνει θερμότητα στην επιδερμίδα ώστε να διεισδύουν βαθύτερα προϊόντα όπως υαλουρονικό οξύ, εγχύσεις νευροτοξίνης και ενέσιμο Sculpta, καθώς και βιταμίνες, εξωσώματα, πλάσμα PRP και πολλά άλλα ωφέλιμα.

Οφέλη

Βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας

Μετριάζει τους διευρυμένους πόρους

Θεραπεύει την ακμή και τις ουλές από ακμή

Εξομαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες

Εξαφανίζει κηλίδες στην επιδερμίδα

Ενίσχυση του αποτελέσματος

Η διαδικασία μπορεί να ενισχυθεί με την παράλληλη χρήση του Sculptra, ενός βιοσυμβατού και βιοδιασπώμενου ενέσιμου υλικού. Το Sculptra, με τη βοήθεια της τεχνολογίας Potenza, μπορεί να εισχωρήσει σε ικανοποιητικό βάθος τόσο στο πρόσωπο όσο και σε δύσκολες περιοχές στο σώμα (όπως πάνω από τα γόνατα, μπράτσα, κοιλιά). Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα υαλουρονικά, το Sculptra δεν εξομαλύνει μόνο τις ρυτίδες αλλά αποκαθιστά την απώλεια όγκου διεγείροντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, ώστε να αντιμετωπιστούν οι υποκείμενες αιτίες γήρανσης. Το κολλαγόνο συνεισφέρει στην πιο υγιή, σφριγηλή και λαμπερή όψη της επιδερμίδας.

Για τη συντήρηση του αποτελέσματος, συστήνεται ένα εξατομικευμένο πλάνο καθημερινής φροντίδας με τη χρήση εξειδικευμένων προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας (π.χ. των iS clinical και Augustinus Bader) αποκλειστικά από την Derma-Act.

Εξοπλισμός

Συχνές Ερωτήσεις

Το CynoGlow δρα αποτελεσματικά για τη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και την αντιμετώπιση διευρυμένων πόρων, ακμής και ουλών ακμής, λεπτών γραμμών και ρυτίδων και υπερμελαγχρώσεων.

Σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, πίσω μέρος μπράτσων/ μπράτσα, χέρια.

Ανάλογα με τον αριθμό των περιοχών όπου θα εφαρμοστεί, η θεραπεία CynoGlow μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε μία ώρα, ωστόσο θα χρειαστούν επιπλέον 20 λεπτά για να δράσει η καταπραϋντική κρέμα.

Η περιοχή όπου έχει εφαρμοστεί η θεραπεία εμφανίζει μια ελαφριά ερυθρότητα με ελάχιστο πρήξιμο και χρειάζονται από λίγες ώρες μέχρι το μέγιστο 48 ώρες για να υποχωρήσουν. Μπορεί επίσης να παρατηρηθεί ξεφλούδισμα δέρματος που δίνει τη θέση του σε ανανεωμένη επιδερμίδα.

Μερικές κοινές αντιδράσεις της επιδερμίδας μετά τη θεραπεία είναι ελαφριά αιμορραγία από τη χρήση των βελόνων και αίσθηση θερμότητας αλλά όχι πόνος. Άλλα παράπλευρα συμπτώματα περιλαμβάνουν ελαφριά ερυθρότητα, μυρμήγκιασμα και ευαισθησία μετά τη θεραπεία. Μικροσκοπικά κακάδια μπορεί να προκύψουν στην επιδερμίδα καθώς αναπλάθεται, τα οποία θα πρέπει να αφεθούν να υποχωρήσουν φυσικά.

Η θεραπεία CynoGlow αναμένεται να προκαλέσει μικρή ή και καθόλου παύση στην καθημερινότητα των ασθενών. Κάποιοι μπορεί να έχουν ελαφριά ερυθρότητα και ελάχιστο πρήξιμο, που όμως τείνουν να υποχωρούν μέσα σε λίγες ώρες. Έτσι οι ασθενείς μπορούν συνήθως να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους άμεσα. Θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση ζεστού νερού στις συγκεκριμένες περιοχές του δέρματος για 3 μέρες, καθώς και ή έντονη σωματική άσκηση για 2 μέρες. Για πιο άμεση επαναφορά, συνίσταται η ενυδάτωση της επιδερμίδας, η αποφυγή έκθεσης στον ήλιο και η εφαρμογή αντηλιακής κρέμας με δείκτη SPF 50+.

Η θεραπεία CynoGlow μπορεί να εφαρμοστεί οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, ακόμα και σε μαυρισμένη επιδερμίδα. Ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος, ο γιατρός θα συστήσει τον κατάλληλο αριθμό συνεδριών. Γενικά προτείνονται τρεις με τέσσερις αρχικές συνεδρίες με μεσοδιάστημα ενός μήνα για το βέλτιστο αποτέλεσμα. Συνίσταται η κατανάλωση άφθονου νερού την ημέρα πριν και μετά τη θεραπεία. Εάν πρόκειται για ασθενή με botox, οποιαδήποτε θεραπεία λέιζερ θα πρέπει να πραγματοποιείται ανά δύο εβδομάδες τουλάχιστον ή ανά μήνα σε περίπτωση filler.

Преди и След

Συνιστάται

104.00167.00

Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

277.00454.00

Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

87.00475.00

Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος

170.00500.00

Επιλογή Αυτό το προϊόν έχει πολλαπλές παραλλαγές. Οι επιλογές μπορούν να επιλεγούν στη σελίδα του προϊόντος