Καλλυντικές θεραπείες με Augustinus Bader

Γνωρίστε τον κόσμο της Augustinus Bader, όπου η επιστήμη και η ομορφιά συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια πραγματικά πολυτελής εμπειρία δέρματος. Μια από τις αγαπημένες σειρές των διασημοτήτων και των influencers, τα προϊόντα της Augustinus Bader σαγηνεύουν με την ικανότητά τους να μεταμορφώνουν, να αναπλάθουν και να αναζωογονούν.

Η επιστήμη του TFC8®

Στα τέσσερα χρόνια από τη δημιουργία του brand, ο Augustinus Bader κέρδισε όχι ένα ή δύο, αλλά 105 βραβεία από τη βιομηχανία ομορφιάς. Η επιτυχία δεν είναι τυχαία και οφείλεται στην πλούσια εμπειρία του καθηγητή Bader – περισσότερα από 30 χρόνια έρευνας, καινοτομίας και κλινικών μελετών και το, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, TFC8® (Trigger Factor Complex).

Η θαυματουργή φόρμουλα περιέχει πάνω από 40 ενεργά συστατικά και έχει την ικανότητα να στοχεύει βασικά θρεπτικά και ισχυρά φυσικά συστατικά στα κύτταρα, δημιουργώντας έτσι το βέλτιστο περιβάλλον για κυτταρική ανανέωση. Το TFC8® μετατρέπει τις εντατικές βασικές φόρμουλες σε μια πιο έξυπνη, προσαρμοστική περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών, ικανή να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα παθήσεων – από λεπτές γραμμές και ρυτίδες, υπερμελάγχρωση, κυτταρίτιδα, μέχρι αδύναμα ή κατεστραμμένα μαλλιά και μια σειρά από άλλες ατέλειες που προκαλούνται από εξωτερικούς στρεσογόνους παράγοντες.

Τι είναι το TFC8®;

Το TFC8® είναι η πατενταρισμένη και διαμορφωμένη τεχνολογία μας που υποστηρίζεται από περισσότερα από 30 χρόνια έρευνας.

Από τι είναι κατασκευασμένο το TFC8®;

Το TFC8® αποτελείται από φυσικά αμινοξέα, βιταμίνες υψηλής ποιότητας και συντεθειμένα μόρια που βρίσκονται φυσικά στο δέρμα.

Τι κάνει το TFC8®;

Το TFC8® θρέφει και προστατεύει το δέρμα υποστηρίζοντας την έμφυτη δυνατότητα του δέρματος για ανανέωση.

Επαγγελματική θεραπεία The Method

Για βέλτιστα αποτελέσματα, η ομάδα του Augustinus Bader αναπτύσσει το The Method Face – μια προηγμένη θεραπεία προσώπου και το The Method Body – μια θεραπεία σώματος, που εφαρμόζονται μόνο σε επαγγελματικά περιβάλλοντα. Αυτή η άκρως αισθητική, πρακτική προσέγγιση χρησιμοποιεί τις φόρμουλες «ήρωες» του Augustinus Bader για να ενισχύσει την κυτταρική επικοινωνία, να προωθήσει την κυκλοφορία και να συσφίξει, να τονώσει και να ανανεώσει το δέρμα. Η ενεργοποίηση της περιτονίας μέσω εξωτερικών ερεθισμάτων – όπως μασάζ και καινοτόμα εργαλεία – ενισχύει τις ιδιότητες έξυπνης σηματοδότησης του TFC8® για την προώθηση της έμφυτης ικανότητας του δέρματος να ανανεώνεται και να αναγεννιέται. Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά τις θεραπείες και τα οφέλη τους είναι ακόμη μεγαλύτερα και μακροπρόθεσμα. 

Στην Derma-Act μπορείτε να βρείτε την πλήρη σειρά προϊόντων της Augustinus Bader καθώς και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μια από τις επαγγελματικές πολυτελείς θεραπείες προσώπου ή σώματος της εταιρείας.

Συνιστάται