Σύστημα λέιζερ CO2

Τι είναι το λέιζερ CO2;

Τα λέιζερ διοξειδίου του άνθρακα είναι τα πιο παραδοσιακά λέιζερ για δερματολογικές επεμβάσεις. Χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία ατελειών που προκαλούνται από το σπάσιμο της ακεραιότητας των επιφανειακών στοιβάδων του δέρματος.

Κατασκευαστής του λέιζερ Fractional CO2

Η ECOMED SA είναι κατασκευαστής μηχανημάτων στον τομέα της δερματολογίας και της πλαστικής χειρουργικής. Η εταιρεία χρονολογείται από το 1979 και είναι η παλαιότερη εταιρεία που δραστηριοποιείται σε αυτόν τον ιατρικό τομέα στην Ελλάδα.

Δημιούργησαν τον επαναστατικό συνδυασμό ενός συστήματος λέιζερ Ultrapulse CO2 και ενός σαρωτή ειδικού σχεδιασμού σε μία συσκευή αποδεικνύοντας την ποιότητα και την καινοτόμο φύση των προϊόντων τους.

Λέιζερ

Η δέσμη φωτός υψηλής έντασης που εκπέμπεται από το σύστημα λέιζερ CO2 εστιάζει σε μια πολύ μικρή περιοχή του δέρματος και μπορεί να προσφέρει ακριβή ιστική αποδόμηση των παθολογικών αλλαγών χωρίς να επηρεάζει το περιβάλλον υγιές δέρμα. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται η πιθανότητα σχηματισμού μετεγχειρητικών ουλών.

Σαρωτής

Ο κλασματικός σαρωτής ECOMED SA είναι 5 φορές ταχύτερος από όλους τους αντίστοιχους στην αγορά. Παρέχει ομοιόμορφη μη επεμβατική κλασματική ανάπλαση χωρίς να χρειάζεται αναισθησία.

Πλεονεκτήματα:

  • Ταχύτητα 15-20 λεπτά είναι αρκετά για την ανάπλαση ολόκληρου του προσώπου
  • Χωρίς απανθράκωση
  • Ταχύτερη επούλωση
  • Μειωμένη βλάβη στους παρακείμενους ιστούς
  • Ακριβής έλεγχος βάθους

Κατάλληλο για:

Αναζωογόνηση

Ουλές ακμής

Μετεγχειρητικές ουλές

Ουλές εγκαυμάτων

Ραγάδες

Φωτογήρανση

Λείανση ρυτίδων

Μελάγχρωση

Λείανση της δομής του δέρματος

Σύσφιξη του δέρματος

Οι ειδικοί μας είναι πάντα στη διάθεσή σας. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 694 854 5114.

Решения