Η υγιης επιδερμιδα λαμπει. Τωρα, μπορεις να λαμψεις κι εσυ.

Το πρόσωπό μας, και συγκεκριμένα η επιδερμίδα μας, είναι ο καθρέφτης της ευεξίας και της ζωτικότητάς μας. Στην Derma-Act αναγνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η υγεία της επιδερμίδας του προσώπου, καθώς αποτελεί μία ένδειξη της γενικότερης κατάστασης της υγείας μας. Και καθώς επιθυμούμε να αναβαθμίσουμε τις θεραπείες της επιδερμίδας του προσώπου πέρα από την αισθητική τους διάσταση, παρουσιάζουμε μια αποκλειστική σειρά πακέτων κλινικής φροντίδας. Ειδικά σχεδιασμένα για την φροντίδα και τη βελτίωση της επιδερμίδας σου, τα πακέτα αυτά σου δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσεις πραγματικά αποτελεσματικές θεραπείες, σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Και μπορείς να διαλέξεις ένα από τρία πακέτα – Clear, Rejuvenate ή Sculpt– ανάλογα με τις ανάγκες τις δικές σου επιδερμίδας και τα αποτελέσματα που θες να δεις σε αυτήν.

Τα πακέτα θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 09/05/2024. Οι θεραπείες που περιλαμβάνει κάθε πακέτο πραγματοποιούνται σε μία επίσκεψη. Μπορείς να κλείσεις ραντεβού στο 231 600 1212.

Πακέτο Clear
2 Συνεδρίες Laser Genesis για ενίσχυση κολλαγόνου και αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης ερυθρότητας. 
Τιμή: €99

Το laser Genesis είναι κατάλληλο για χρήση σε όλους τους τύπους δέρματος και σε όλες τις ηλικίες, ενώ έχει ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα στο λιπαρό δέρμα με τάση ακμής ή σε άτομα που αντιμετωπίζουν ερυθρότητα ή ροδόχρου ακμή. Πρόκειται για μία μη επεμβατική θεραπεία με laser, που διαρκεί περίπου 30 λεπτά και δεν απαιτεί αποθεραπεία.

Συνήθως, για ένα πλήρες αποτέλεσμα απαιτούνται 4 με 6 συνεδρίες που πρέπει να πραγματοποιούνται σε απόσταση 4 εβδομάδων η μία από την άλλη. Τα αποτελέσματα είναι, όμως, προφανή από την πρώτη συνεδρία, αν και απέχουν από το πλήρες αποτέλεσμα που απαιτεί περισσότερες συνεδρίες.

Πακέτο Rejuvenate
Συνδυασμός Laser PicoSure + IPL για έντονη ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος. 
Τιμή: €199

Οι θεραπείες που περιλαμβάνονται στο πακέτο αυτό είναι φτιαγμένες ειδικά για όσες επιθυμούν μια βαθιά και εμφανή αναζωογόνηση της επιδερμίδας, καθώς και τη βελτίωση της κατάσταση του δέρματος του προσώπου. Από τη μία, το PicoSure είναι ένα από τα καλύτερα και πιο καινοτόμα laser για ανάπλαση και λειτουργεί με εξαιρετικά σύντομους παλμούς που το καθιστούν ιδιαίτερα ακριβές στην εφαρμογή. Τα αποτελέσματα που προσφέρει στην αντιμετώπιση των σημαδιών του γήρατος είναι εντυπωσιακά και χρησιμοποιείται με επιτυχία στην καταπολέμηση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και για την απόκτηση ενός ομοιόμορφου χρωματικού τόνου. Η θεραπεία αυτή συνδυάζεται στο πακέτο αυτό με το IPL (Intense Pulse Light), μια θεραπεία για δερματικές δυσχρωμίες ή πληγές, καθώς και για την αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών. Ο συνδυασμός των δύο αυτών θεραπειών οδηγεί σε μία εμφανώς πιο νεανική εμφάνιση του δέρματος, η οποία σίγουρα τραβάει τα βλέμματα.

Κατόπιν συμβουλευτικού ραντεβού με τους ειδικούς μας, καθορίζεται ο ακριβής αριθμός συνεδριών που απαιτείται για τις θεραπείες αυτές. Όμως, σε γενικές γραμμές, για να είναι πλήρως αποτελεσματικές απαιτούνται 3-4 συνεδρίες, με το διάστημα που πρέπει να μεσολαβεί ανάμεσα σε κάθε συνεδρία να είναι ο 1 μήνας.

Πακέτο Sculpt
Θεραπεία με 2 ml Hyaluronic Filler για ενίσχυση όγκου και αποκατάστασης του περιγράμματος.
Τιμή: €299


Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του ανθρώπινου σώματος, που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο να κρατάει το δέρμα ενυδατωμένο, υγιές και ελαστικό. Όμως, λόγω εξωτερικών παραγόντων όπως οι ελευθερες ρίζες και η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία ή λόγω της φυσικής διαδικασίας του γήρατος, τα επίπεδα του υαλουρονικού οξέος μειώνονται με το πέρασμα του χρόνου. Ως αποτέλεσμα, το δέρμα γίνεται πιο λεπτό, πιο ξηρό ενώ χάνει και την ελαστικότητά του. Οι ρυτίδες αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους, ο όγκος μειώνεται και το συνολικό περίγραμμα του προσώπου ξεκινά να αλλάζει. Γι’ αυτό, τα fillers υαλουρονικού οξέος θεωρούνται πλέον οι σούπερ σταρ της αισθητικής ιατρικής, καθώς μπορούν να αντιμετωπίσουν άμεσα όλες τις παραπάνω αλλαγές. Τα fillers έχουν τη δυνατότητα να γεμίσουν τις ρυτίδες, να δημιουργήσουν ή να επαναφέρουν τον όγκο, δίνοντας έτσι στο πρόσωπο μια φυσικά πιο νεανική εμφάνιση. Συνήθως εφαρμόζονται σε σημεία όπως τα χείλη, τις γραμμές στην περιστοματική περιοχή, το περίγραμμα των ματιών ή για μια συνολική επαναφορά του όγκου και ανόρθωση του προσώπου. Η εφαρμογή τους διαρκεί συνήθως μέχρι 30 λεπτά. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα εμφανή και μπορούν να διαρκέσουν έως και 18 μήνες, ανάλογα με την περιοχή της εφαρμογής.

Κλείσε τώρα ένα συμβουλευτικό ραντεβού με τους ειδικούς μας, ώστε να καθοριστεί η κατάσταση της επιδερμίδας σου και η απαραίτητη ποσότητα προϊόντος που απαιτείται για να δεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.