Βάλε τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με τρία μοναδικά πακέτα

Η laser αποτρίχωση με το σύστημα Elite iQ™ είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, κατάλληλος για κάθε τύπο και χρώμα δέρματος και με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Οι Προσφορες Μας

Στην Derma-Act Clinic επιλέξαμε τις πιο δημοφιλείς και επιθυμητές περιοχές για LASER αποτρίχωση και προσφέρουμε 6 θεραπείες σε απίστευτα χαμηλές τιμές:

➔ Μπικίνι και Μασχάλες – 6 θεραπείες μόνο 99€
➔ Χέρια και Μασχάλες – 6 θεραπείες μόνο 199€
➔ Πόδια και Μπικίνι – 6 θεραπείες μόνο 299€

Πρόλαβε την προσφορά μέχρι 9 Μαΐου 2024 για ένα πλήρες πρωτόκολλο για λεία επιδερμίδα!

Τι είναι η Laser αποτρίχωση με Elite iQ™


Στιην Derma-Act η laser αποτρίχωση γίνεται από έμπειρο ιατρικό προσωπικό υπό την επίβλεψη δερματολόγου. Το σύστημα laser που χρησιμοποιείται είναι το Elite iQ™, το οποίο συνδυάζει δύο ξεχωριστά laser:

Laser Αλεξανδρίτη (755 nm): αποδεδειγμένα αποτελεσματικό για λεπτές και ανοιχτόχρωμες τρίχες, κατάλληλο για φωτότυπους δέρματος I, II, III και IV. Κλινικές μελέτες δείχνουν μείωση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας κατά 79% μετά από μόλις 3 θεραπείες. Το Laser Aλεξανδρίτη χρησιμοποιείται και στη θεραπεία μελαγχρωματικών βλαβών, λόγω της υψηλής απορρόφησής του από τη μελανίνη.

Laser Nd:YAG (1064 nm): μια εξαιρετική επιλογή για την αφαίρεση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας από πιο σκούρα δέρματα (φωτότυποι V και VI), ακόμη και από το μαυρισμένο δέρμα. Είναι επίσης κατάλληλο για την αντιμετώπιση αγγειακών βλαβών του προσώπου και των κάτω άκρων(ευρυαγγείες), καθώς και για την αντιμετώπιση της ερυθρότητας προσώπου και ανεπιθύμητων μελαγχρωματικών βλαβών (πανάδες-κηλίδες) στο πρόσωπο.

Γιατί να επιλέξεις τη Laser αποτρίχωση με το Elite iQ™

  • Περιποιείται αποτελεσματικά τόσο τις περιοχές με έντονη τριχοφυΐα όσο και τις περιοχές με πολύ λεπτές τρίχες
  • Προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα για κάθε φωτότυπο δέρματος
  • Διαθέτει καινοτόμο ανάπτυξη Skintel® για την αναγνώριση του τύπου δέρματος, που επιτρέπει πιο ακριβείς ρυθμίσεις ακόμα και σε δυσπρόσιτα σημεία του σώματος (όπως τα αυτιά για παράδειγμα)
  • Εξαλείφει τις δυσάρεστες αισθήσεις κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μέσω του σύγχρονου συστήματος ψύξης
  • Διαδικασία χωρίς επαφή – το λέιζερ δεν αγγίζει τις περιοχές που έχουν υποστεί αγωγή για να διασφαλίσει την ασυμβίβαστη υγιεινή

Συνδύασε τα πακέτα των προσφορών για ανεξάρτητες μεταξύ τους περιοχές και απαλλάξου μια για πάντα από την ενοχλητική τριχοφυΐα σε όλο το σώμα! Οι θεραπείες μπορούν να πραγματοποιηθούν σε μία επίσκεψη και έχουν ισχύ μέχρι 31/12/2024.