Η τέλεια πρόβλεψη για ένα τέλειο σώμα

Η πρόγνωση του καιρού δεν ήταν ποτέ πιο ελπιδοφόρα. Ειδικά αν αναμένεις ένα υγιές, τονισμένο σώμα με σφριγηλό, ελαστικό δέρμα απαλλαγμένο από την κυτταρίτιδα.
Στη Derma-Act, κατανοούμε τη βαθιά επίδραση που μπορεί να έχει ο καιρός στη διάθεσή μας. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το αν κάνει ζέστη, κρύο ή έχει υγρασία, τίποτα δεν συγκρίνεται με τη χαρά του να νιώθεις σιγουριά για την επιδερμίδα σου.
Έφτασε ο καιρός να γνωρίσετε τα τρία ολοκαίνουργια πακέτα σώματος: «Double Chin», «Cellulite and Fat Reduction» και «Shape and Strength» – εμπνευσμένα από τη φύση και αφιερωμένα σε εσένα που λάμπεις πάντα ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Η προσφορά ισχύει έως 31.07.2024. Κλείστε ραντεβού στο 231 600 1212.

Πακέτο “Double chin”
89€
Μεσοθεραπειες Λιποδιάλυσης (2 συνεδρίες) + Onda Coolwaves™ μη επεμβατική συσκευή μείωσης λίπους (2 συνεδρίες)

Το πακέτο αυτό προσφέρει μια μη χειρουργική λύση που στοχεύει στο double chin με έναν καινοτόμο συνδυασμό ενέσιμης Λιποδιαλυσης και με τη βοήθεια της συσκευής μείωσης λίπους Onda.
Η συνεδρία ξεκινά με τη θεραπεία της περιοχής με τη συσκευή Onda Coolwaves™, η οποία χρησιμοποιεί μια μη επεμβατική επαναστατική τεχνολογία για τη μείωση του λίπους και τη σύσφιξη του δέρματος. Η δράση του Onda Coolwaves® είναι βαθιά και στοχευμένη, χωρίς να βλάπτει το γειτονικό δέρμα.
Στη συνέχεια ακολουθεί η μεσοθεραπεία, η οποία εγχέεται απευθείας στον λιπώδη ιστό, όπου ενεργεί εναντίων των λιποκυττάρων. Τα λιποκύτταρα στη συνέχεια αποβάλλονται φυσικά από το σώμα με το πέρασμα των ημερών. Αυτή η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής και έχει φανερά αποτελέσματα μέχρι και μέσα σε 24 ώρες.

Πακέτο ”Cellulite and fat reduction”
189€
Μεσοθεραπεία (4 συνεδρίες) + Πρεσσοθεραπεία (4 συνεδρίες)

Αυτό το πακέτο προσφέρει 4 συνεδρίες πρεσοθεραπείας μαζί με 4 συνεδρίες μεσοθεραπείας σώματος για λεία και τονωμένα πόδια.
Η θεραπεία ξεκινά με τη μεσοθεραπεία, όπου θα προσφερθεί στον ασθενή να επιλέξει μεταξύ 3 επιλογών: μεσοθεραπεία μείωσης λίπους, μεσοθεραπεία μείωσης της κυτταρίτιδας ή μεσοθεραπεία σύσφιξης δέρματος. Μεταξύ των ενεργών συστατικών της μεσοθεραπείας είναι το υαλουρονικό οξύ χωρίς σταυροειδείς δεσμούς, τα αντιοξειδωτικά, η L-καρνιτίνη, η καφεΐνη, τα ιχνοστοιχεία και άλλα.
Στη συνέχεια η θεραπεία συνεχίζεται με την πρεσσοθεραπεία, η οποία βοηθάει στην αποτελεσματικότητα της μεσοθεραπείας βελτιώνοντας την κυκλοφορίας του αίματος και μειώνοντας τη λεμφική συμφόρηση καταπολεμώντας έτσι τη κυτταρίτιδα σε βάθος.
Το πακέτο προσφέρει μια σειρά από 4 συνεδρίες που εκτελούνται εβδομαδιαίως για να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα. Ανάλογα με την κατάσταση του ασθενούς, η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί μετά από ένα μήνα ή να συνδυαστεί με το επόμενο πακέτο μας.

Πακέτο “Shape and Strength”
289€
EvolveX (6 συνεδρίες) + Μασάζ σώματος με προϊόντα της Biologique Recherche (6 συνεδρίες)

Αυτό το πακέτο προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό διαμόρφωσης σώματος και τόνωσης σχεδιασμένο για όποια θέλει να αποκτήσει έγκαιρα την τέλεια φόρμα για το καλοκαίρι:
6 συνεδρίες διαμόρφωσης σώματος με EvolveX και 6 μασάζ ολικής ανόρθωσης σώματος με προϊόντα της Biologique Recherche.

Το EvolveX είναι μία μη επεμβατική συσκευή που συνδυάζει τη δράση της ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων (RF) και της δυναμικής μυϊκής διέγερσης (EMS), η οποία μπορεί να στοχεύσει διαφορετικές περιοχές του σώματος (κοιλιά, μηροί, χέρια, γλουτοί). Η ενέργεια RF θερμαίνει τον ιστό σε βάθος και έτσι βοηθάει στη μείωση του λίπους, συσφίγγει το δέρμα και βελτιώνει την εμφάνισή του. Το EMS από την άλλη οδηγεί σε αύξηση του μυϊκού τόνου. Με ένα πρόγραμμα 6 συνεδριών θα μπορέσετε να επιτύχετε πραγματικά εμφανή αποτελέσματα.

Μετά τη συνεδρία με το EvolveX έρχεται το καλύτερο μέρος της διαδικασίας – full body μασάζ ανόρθωσης με προϊόντα Biologique Recherche. Αυτή η μοναδική εμπειρία θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει ταυτόχρονα. Η θεραπεία έχει σχεδιαστεί για να σμιλεύει και να τονώνει το σώμα σας, ενώ η αποτελεσματική επίδραση των προϊόντων της Biologique Recherche θα σας αφήσει ένα δέρμα λείο και σφιχτό.

Το πακέτο προσφέρει μια σειρά από 6 συνεδρίες που εκτελούνται εβδομαδιαίως για να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα. Ανάλογα με την κατάσταση του ασθενούς, η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί ή να συνδυαστεί με τα άλλα πακέτα μας.