Τέλεια ενυδάτωση σε κάθε κύτταρο

Το νερό πάντα μας μάγευε. Σαν ένα ισχυρό στοιχείο που έχει τη δύναμη να δώσει νέα πνοή σε οτιδήποτε αγγίζει. Ή σαν μια απαλή φροντίδα που αγκαλιάζει και λειαίνει αργά και προσεκτικά όλες τις ατέλειες στο δρόμο της. Ή σαν ένας μοναδικός συνδυασμός και των δύο. Ακριβώς όπως η νέα μας σειρά πακέτων, που συνδυάζει laser και ενέσιμες θεραπείες  για μια ολοκληρωμένη και μακροχρόνια φροντίδα μιας πιο υγιής και καλά ενυδατωμένης επιδερμίδας. Σε κάθε κύτταρο της.

Η προσφορά ισχύει έως 09.01.2024. Οι θεραπείες ενός πακέτου γίνονται όλες σε μία επίσκεψη. Κλείστε ραντεβού στο 231 600 1212.

Πακέτο PURE
Μικροδερμοαπόξεση + Laser Genesis + Skinbooster Saypha® Rich 1ml
99€ (από 270€)

Το πακέτο PURE είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και τις ηλικίες, με ιδιαίτερα καλά αποτελέσματα στις λιπαρές και με τάση ακμής επιδερμίδες. Οι θεραπείες που περιλαμβάνει είναι:

Η μικροδερμοαπόξεση είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί μηχανική απολέπιση με λεπτές κεφαλές διαμαντιού, λειαντικούς κρυστάλλους και κενό για την αφαίρεση της επιφανειακής στιβάδας της επιδερμίδας. Η θεραπεία είναι ιδανική για βαθύτερο καθαρισμό της επιδερμίδας και βελτίωση της υφής.

Το Laser Genesis είναι μια μη επεμβατική θεραπεία laser ιδανική για την θεραπεία της ερυθρότητας, τη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, τη σύσφιξη των πόρων και τη βελτίωση του γενικού τόνου και υφής της επιδερμίδας.

Η εφαρμογή του Saypha® Rich skinbooster, με τη σειρά του, θα εγγυηθεί βαθιά και μακροχρόνια ενυδάτωση, χάρη στην υψηλή του συγκέντρωση σε υαλουρονικό οξύ.

Όλες οι θεραπείες γίνονται σε μία επίσκεψη. Ένα ορατό αποτέλεσμα παρατηρείται ήδη μετά την πρώτη συνεδρία, αλλά για μακροχρόνια αποτελέσματα συνιστάται η εκτέλεση μιας σειράς τουλάχιστον 4 επισκέψεων.

Πακέτο SMOOTH
HIFU + Skinbooster Saypha® Rich 1ml + Μάσκα LED
199€ (από 470€)

Το πακέτο SMOOTH είναι κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από χαλάρωση της επιδερμίδας και απώλεια της ελαστικότητας της. Οι θεραπείες που περιλαμβάνει είναι:

Μη χειρουργικό lifting με HIFU – μια θεραπεία που χρησιμοποιεί εστιασμένο υπέρηχο υψηλής συχνότητας για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Δεν παρατηρείται μόνο σύσφιξη από την επίδραση των υπερήχων, όπως συνήθως στην αισθητική ιατρική, αλλά και lifting. Η θεραπεία εκτελείται με το premium σύστημα DOUBLO-S. Με αυτό το σύστημα, η ζώνη θερμικής πήξης είναι ευρύτερη σε σύγκριση με άλλες συσκευές, γεγονός που επιτρέπει τη χρήση χαμηλότερης θερμοκρασίας και οδηγεί σε χαμηλότερα επίπεδα πόνου.

Η μάσκα LED προσφέρει τέσσερα διαφορετικά μήκη κύματος και έξι διαφορετικές ρυθμίσεις για να καλύψει γρήγορα ανάγκες της επιδερμίδας σας, όπως την αντιγήρανση, την φροντίδα ερεθισμών, τη μείωση της μελάγχρωσης και την τόνωση της κυκλοφορίας.

Η ενέσιμη θεραπεία Saypha® Rich skinbooster στοχεύει στα πρόωρα σημάδια γήρανσης και προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί, χάρη στην υψηλή συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος.

Όλες οι θεραπείες γίνονται σε μία επίσκεψη. Ένα ορατό αποτέλεσμα παρατηρείται ήδη μετά την πρώτη συνεδρία, αλλά ανάλογα με την κατάσταση του δέρματός σας οι ειδικοί μας μπορεί να σας προτείνουν περαιτέρω θεραπεία.

Πακέτο GLOW
Cynoglow (PicoSure + Potenza) + PRP
299€ (από 670€)

Οι θεραπείες του πακέτου GLOW είναι εξαιρετικά κατάλληλες για άτομα που επιθυμούν να ανανεώσουν ορατά και να βελτιώσουν την κατάσταση της επιδερμίδας τους. Οι θεραπείες που περιλαμβάνει είναι:

Cynoglow – χρησιμοποιεί δύο ισχυρές συσκευές: το λέιζερ picosecond της PicoSure και την τεχνολογία micro-needling ραδιοσυχνοτήτων Potenza. Ο συνδυασμός και των δύο συσκευών στοχεύει σε πολλαπλές παθήσεις του δέρματος, όπως την ανομοιόμορφη υφή του δέρματος, τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές, την υπερμελάγχρωση, τις ουλές και πολλά άλλα.

Το PRP (Platelet Rich Plasma) είναι πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια, το οποίο λαμβάνεται μετά από επεξεργασία του αίματος. Η εφαρμογή του μετά από επεμβάσεις laser βοηθά την επιδερμίδα να ανακτήσει τη λάμψη της, την κάνει πιο σφιχτή, πιο πυκνή και πιο ελαστική.