Πρώτη επέτειος, πρώτα βήματα προς την επιτυχία.

Τι κοινό έχουν η Derma-Act και η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός Μαρία Μπακάλοβα; Ένα μεγάλο όνειρο καθώς και την προσπάθεια και επιμονή που απαιτείται για να το πετύχουν και να απολαύσουν τις χιλιάδες επιτυχίες που ακολουθούν.

Τον τελευταίο χρόνο, μετατρέψαμε ένα απλό όνειρο σε έναν απτό στόχο που σιγά σιγά άρχισε να γίνεται πραγματικότητα.

Τώρα είναι η ώρα να γιορτάσουμε αυτό το όνειρο.

Για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους ασθενείς μας, στους οποίους οφείλουμε την επιτυχία μας τον περασμένο χρόνο, θέλουμε να προσφέρουμε μια μοναδική αποκλειστική προσφορά.

Από τις 9 Ιανουαρίου έως τις 9 Μαρτίου μπορείτε να κλείσετε την ειδική προσφορά μας μόνο με €299* η οποία συμπεριλαμβάνει απεριόριστο αριθμό συνεδριών για θεραπείες από την παρακάτω λίστα.

Ο αριθμός των συνεδριών μπορεί να είναι απεριόριστος, αλλά η διαθεσιμότητα των ραντεβού όχι.

Λέιζερ αποτρίχωση με Elite iQ

Αναζωογόνηση με λέιζερ με Youlaser, PicoSure, Excel V+

Θεραπεία μελάγχρωσης και μελάσματος με το PicoSure

Μη χειρουργικό lifting HIFU

Microneedling ραδιοσυχνοτήτων με Potenza

Θεραπεία Cynoglow με PicoSure λέιζερ και Potenza RF Microneedling

Θεραπεία ακμής και ροδόχρου ακμής με Excel V+

Αφαίρεση σπασμένων αγγείων με Excel V+

Αφαίρεση τατουάζ & μόνιμου make up με το PicoSure

Αφαίρεση ουλών και υπερκεράτωσης με το Youlaser

Πρεσσοθεραπεία

Διαμόρφωση σώματος με Evolve X

Μείωση του λίπους με Onda Plus

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα και η ομάδα των επαγγελματιών μας θα διαμορφώσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα μόνο για εσάς.

*Η προσφορά των €299 ισχύει από 09.01. έως 09.03.2024 και καλύπτει όλες τις θεραπείες με laser και μηχανήματα που προσφέρονται στη κλινική της Derma-Act. Ο αριθμός των θεραπειών στο πλαίσιο της προσφοράς των €299 είναι απεριόριστος και μπορούν να προγραμματιστούν και να πραγματοποιηθούν εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς του πακέτου. Παράδειγμα: Εάν μια αγορά πακέτου πραγματοποιήθηκε στις 9 Ιανουαρίου τότε ο ασθενής έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει απεριόριστες θεραπείες στο διάστημα 09.01-09.02.2024. Ο ασθενής μπορεί να αγοράσει ξανά την προσφορά των €299 για 30 επιπλέον ημέρες μέχρι τις 09.03.2024.