iS Clinical Youth Serum

iS Clinical Youth Serum

Σύσφιξη, Λείανση, Επανόρθωση

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα

187.00

Κλείστε το ραντεβού σας

Λάβετε εξειδικευμένες συμβουλές περιποίησης της επιδερμίδας σας και κλείστε το ραντεβού σας με την ιατρική μας ομάδα σήμερα.

Το Youth Serum έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στο δέρμα τα καλύτερα δύο κόσμων: άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα ορατά αποτελέσματα. Τα άμεσα αποτελέσματα προέρχονται από προηγμένες τεχνολογίες που υποστηρίζουν τις υγιείς δομές του δέρματος και μειώνουν άμεσα την εμφάνιση των λεπτών γραμμών για μια ορατά σφριγηλή επιδερμίδα. Ταυτόχρονα οι ασφαλείς, βιο-πανομοιότυποι αυξητικοί παράγοντες του Youth Serum συμβάλλουν στην ορατή μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων μακροπρόθεσμα. Η πατενταρισμένη τεχνολογία Extremozyme μας σε συνδυασμό με ένα ισχυρό μείγμα αντιοξειδωτικών παρέχει προστασία από τους περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο νεανική, ζωντανή και ελαστική επιδερμίδα.

Μεγεθος Προϊοντος 30ml

Βασικα Οφελη

  • Λειαίνει αμέσως το δέρμα
  • Βελτιώνει ορατά τα σημάδια γήρανσης
  • Περιέχει ασφαλείς αυξητικούς παράγοντες που συμβάλλουν στη βελτίωση της αίσθησης σφριγηλότητας και ελαστικότητας του δέρματος
  • Βοηθά στην πρόληψη της περιβαλλοντικής ζημιάς με την τεχνολογία Extremozyme
  • Εξαιρετικό για χρήση κάτω από μακιγιάζ

Πως Να Χρησιμοποιησετε

Απλώστε μια μικρή ποσότητα (ή 1-2 σταγόνες) στην παλάμη του χεριού. Χρησιμοποιώντας τις άκρες των δακτύλων, ταμπονάρετε και απλώνετε ομοιόμορφα γύρω από την περιοχή των ματιών, το πρόσωπο ή/και το λαιμό.

Μάθετε περισσότερα για τις καλλυντικές θεραπείες με το iS Clinical.

Συστατικα

Centella Asiatica: Ισχυρό αντιοξειδωτικό με θεραπευτικές ιδιότητες που βοηθά στη μείωση της εμφάνισης της πρόωρης γήρανσης.
Tripeptide-1 (Copper Tripeptide-1): Κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά στη μείωση της εμφάνισης της πρόωρης γήρανσης και στη μείωση των ρυτίδων με την πάροδο του χρόνου.
Extremozymes: Μοναδικός συνδυασμός ενζύμων που είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες.
Marine Extremozyme: Θαλάσσιο Extremozyme που βοηθά στη μείωση της εμφάνισης της πρόωρης γήρανσης και του πρηξίματος.

You may also like...