Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε τις συνεδρίες σας για Laser αποτρίχωση

Αριθμός συνεδρίων Laser αποτρίχωση

Συνήθως χρειάζονται 6-7 συνεδρίες με απόσταση μεταξύ τους περίπου 40 ημέρες για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα μεσοδιαστήματα σίγουρα δεν πρέπει να ξεπερνούν τις 50 ημέρες. Στην περίπτωση που δεν τηρείται σωστά το χρονοδιάγραμμα θα χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες και το τελικό αποτέλεσμα θα αργήσει πολύ να φανεί. Το λέιζερ είναι αποτελεσματικό στην αναγενή φάση της τρίχας που είναι μεταξύ των 40 και 60 ημερών.

Ποσό διαρκεί κάθε Laser αποτρίχωση;

Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται πάντα από την επιλεγμένη περιοχή. Ένας μέσος όρος διαρκείας είναι τα 35-45 λεπτά.

Είναι επώδυνη;

Η Laser αποτρίχωση είναι μια θεραπεία απολύτως ανεκτή. Ο μηχανισμός ψύξης που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εφαρμογής καθιστά την όλη διαδικασία σχεδόν ανώδυνη.

Ποια είναι η προετοιμασία πριν τη θεραπεία;

Για να εφαρμοστεί σωστά η θεραπεία θα πρέπει ο ασθενής να μην έχει κάνει για τουλάχιστον 3-4 εβδομάδες αποτρίχωση με κερί. Η περιοχή στην οποία θα εφαρμόσει ο ειδικός το λέιζερ αποτρίχωσης θα πρέπει να είναι ξυρισμένη 3-4 μέρες νωρίτερα ή τριμαρισμένη. Η έκθεση στον ήλιο πριν την εφαρμογή είναι απαγορευτική καθώς και το σολάριουμ.

Τι πρέπει να προσέξουμε μετά την εφαρμογή του λέιζερ;

Απαγορεύεται η άμεση έκθεση στον ηλιο για 5-6 ημέρες καθώς και η χρήση σολάριουμ και σάουνας. Το αντιηλιακό είναι απαραίτητο και συνίσταται η καλή ενυδάτωση της υπό θεραπείας περιοχής.