Νέα εποχή, νέα unlimited ευκαιρία για να λάμψεις.

Το καλοκαίρι μας αποχαιρέτησε, το φθινόπωρο είναι γεγονός και τώρα είναι η στιγμή για να αναδείξεις τον πιο λαμπερό εαυτό σου. Κι ο σύμμαχός σου είναι το νέο Πακέτο Unlimited της Derma-Act, που αποτελεί μία ολιστική προσέγγιση για τη φροντίδα προσώπου και σώματος, στην πραγματικά συμφέρουσα τιμή των 400€.

Μέσα σε διάστημα ενός μήνα, απολαμβάνεις απεριόριστο αριθμό συνεδριών για διαμόρφωση σώματος και laser αποτρίχωσης, ενώ παράλληλα το πακέτο περιλαμβάνει 1 συνεδρία για PRP και Μεσοθεραπεία και 3 συνεδρίες Μεσοθεραπείας. Για να μη χάσεις την ευκαιρία να λάμψεις, κλείσε σήμερα ραντεβού στο 231 600 1212.

Ακολουθούν αναλυτικά όλες οι θεραπείες του Πακέτου Unlimited, καθώς και τα οφέλη τους.

  1. Unlimited συνεδρίες διαμόρφωσης σώματος με Onda/EvolveX/Pressotherapy

Κάθε σώμα έχεις τις δικές του ανάγκες, γι’ αυτό το Πακέτο Unlimited περιλαμβάνει απεριόριστο αριθμό συνεδριών για θεραπείες διαμόρφωσης σώματος με 3 διαφορετικές τεχνικές και μηχανήματα, οι οποίες μπορούν μεμονωμένα ή συνδυαστικά να σου προσφέρουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Η θεραπεία αδυνατίσματος, αντιμετώπισης κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους με το Onda Plus, ένα μη επεμβατικό ιατρικό μηχάνημα, αξιοποιεί τη δύναμη των μικροκυμάτων για να στοχεύει στα λιποκύτταρα σε βαθύ υποδερμικό επίπεδο, μειώνοντας έτσι τις εναποθέσεις λίπους με ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο. Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία Coolwaves, η συσκευή λειτουργεί προς τρεις κατευθύνσεις: καταστρέφει το υποδόριο λίπος, μειώνει την κυτταρίτιδα και συσφίγγει το δέρμα.

Και για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, η θεραπεία με Onda Plus μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με το συσφικτικό και τονωτικό αποτέλεσμα του Evolve X. Το Evolve X είναι επίσης ένα μη επεμβατικό μηχάνημα που συνδυάζει τη δράση των ραδιοσυχνοτήτων και τη δυναμική μυϊκή σύσπαση. Η ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων θερμαίνει τους ιστούς σε βάθος και έτσι λιώνει τον λιπώδη ιστό, τονώνει το δέρμα και βελτιώνει την όψη του. Η ηλεκτρομυϊκή διέγερση οδηγεί σε μυϊκή τόνωση και έτσι έχουμε ώς αποτέλεσμα, το δέρμα να συσφίγγει, το λίπος και η κυτταρίτιδα να μειώνονται και ο μυϊκός τόνος να αυξάνεται.

Εάν, πάλι αναζητείς μία ακίνδυνη και αποτελεσματική μέθοδο για λεμφική αποσυμφόρηση, τότε η θεραπεία Pressotherapy είναι η τέλεια επιλογή για εσένα. Η θεραπεία πραγματοποιείται με τη χρήση του μηχανήματος BTL, το οποίο ασκεί ήπιες πιέσεις μασάζ στις περιφερειακές φλέβες, βελτιώνοντας έτσι το κυκλοφορικό σύστημα, μειώνοντας τη φλεβική και λεμφική στάση, με αποτέλεσμα την αντιμετώπιση του πρηξίματος και της κατακράτησης στην περιοχή των χεριών, βελτιώνοντας παράλληλα την εμφάνιση του δέρματος.

2. Unlimited συνεδρίες laser αποτρίχωσης

Πες αντίο για πάντα στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με απεριόριστες συνεδρίες laser αποτρίχωσης με το σύστημα Cynosure Elite iQ™. Αυτό το προηγμένης τεχνολογίας σύστημα είναι ο γρήγορος, εύκολος και ανώδυνος τρόπος για να δεις το δέρμα σου πιο λείο και απαλό από ποτέ. Μέσω της smart λειτουργίας του, αναγνωρίζει τον τύπο και τον χρώμα του δέρματος, προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ακόμα και σε δυσπρόσιτα σημεία, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί όλες τις εποχές του χρόνου. 

3. 1 x συνεδρία PRP με Μεσοθεραπεία

Η θεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma) αξιοποιεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα του οργανισμού, το οποίο συλλέγεται μετά από ειδική μέθοδο επεξεργασία του αίματος. Τα αιμοπετάλια είναι μικρά κύτταρα τα οποία, εκτός της καθοριστικής συνεισφοράς τους στην πήξη του αίματος, έχουν μία σειρά από εξαιρετικά σημαντικές ιδιότητες ανάπλασης των ιστών και των κυττάρων της επιδερμίδας. Στην αρχή της θεραπείας PRP, πραγματοποιείται αιμοληψία. Στη συνέχεια, μέσω της διαδικασίας φυγοκέντρησης, συλλέγεται το πλάσμα που περιέχει μεγάλη συγκέντρωση αιμοπεταλίων. Το πλάσμα αυτό εγχύεται μέσω μικροενέσεων σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου. Τα επουλωτικά συστατικά του πλάσματος κάνουν το δέρμα σφριγηλό, πυκνό και ελαστικό, βελτιώνουν τον τόνο και την υφή του, μειώνουν τις λεπτές γραμμές, τους διεσταλμένους πόρους, τις ουλές, αλλά και την ανεπιθύμητη μελάγχρωση. Ο συνδυασμός του PRP και της Μεσοθεραπείας μπορεί, τέλος, να οδηγήσει σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα αντιγήρανσης και αναζωογόνησης του δέρματος.

4. 3 x συνεδρίες Μεσοθεραπείας

H Μεσοθεραπεία είναι μία ενέσιμη διαδικασία που αποσκοπεί στη βαθιά ενυδάτωση του δέρματος. Αποτελείται συνήθως από βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και υαλουρονικό οξύ. Κάθε συνεδρία Μεσοθεραπείας μπορεί να έχει συγκεκριμένη δράση, αναλόγως των αναγκών του δέρματος: ενυδάτωση, σύσφιξη του δέρματος, τόνωση, μείωση λεπτών γραμμών ή μείωση μαύρων κύκλων και πρηξίματος των ματιών. Η Μεσοθεραπεία εφαρμόζεται κατά κύριο λόγο στο πρόσωπο, την περιοχή των ματιών και τον λαιμό, ενώ είναι κατάλληλη για κάθε είδος δέρματος και μπορεί να εφαρμοστεί από την ηλικία των 20 χρόνων κι έπειτα, ανάλογα με τις ενδείξεις και τις ανάγκες του δέρματος.

Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να λάμψει με το Πακέτο Unlimited και απόλαυσε μία εμπειρία πλήρους αναζωογόνησης, με την τεχνογνωσία και τη φροντίδα του έμπειρου προσωπικού της Derma-Act. Κλείσε τώρα ραντεβού στο 231 600 1212.